Däck för din säkerhet

06 februari 2020 william_eriksson

Det finns mycket saker med en bil som behöver fungera för att körningen och bilen ska vara säker att åka med. Men en sak som är väldigt relevant och viktigt när det kommer till säkerheten är däcken. En bil behöver ha rätt sorts däck för den bilmodell man har. Däcken behöver också uppfylla en del kriterier för att klassas som kördugliga och säkra att åka med på vägarna där ute. Däck kanske inte så många tänker på hur viktigt det är, det är mycket som ska stämma och det är inte bara rätt däck till rätt säsong och årstid det handlar om. 

 

Experter på däck

Letar ni efter ett ställe som säljer däck i Göteborg till exempel? Då finns det flera att välja på, däribland däcktoppen AB för att ge ett exempel. En bra däckfirma ser till så att ni får rätt slags däck till just er bil och att era nuvarande däck uppfyller alla krav för säkerhet. En komplett däckfirma kan både byta dina däck åt dig inför varje säsong, samt förvara dessa under de säsonger som de inte används och laga dina däck om det skulle vara någonting fel med dem. Självklart har en sådan firma även däck och annat i sin butik som ni som kund kan välja bland. 

 

 

Kundfokus och kvalitet

Däckverkstaden tar hand om din bil under tiden som du blir serverad en rykande god kopp kaffe i receptionen. De kan även hjälpa dig med att kolla igenom dina däck för att se om de eventuellt behöver bytas till nya inför nästa säsong eller inte. De kollar mönsterdjupet, balanserar däcken och ser till att ni som kund blir nöjd över besöket. Kvalitet på däck och med kunden i fokus kommer däckfirman att ta hand om allt som rör dina bildäck och se till att bilen rullar som den ska. 

Fler nyheter