Flaksläde – praktisk lösning för bilen

29 mars 2021 jonas_olsson

När man säger pickup vet alla vad det innebär, en större bil med ett flak. När man hör släde däremot, då tänker man ofta på något som dras, till exempel bakom en häst. På vintern är det väldigt populärt att åka släde bakom häst. Även på bilar kan man ha släde. Ingen släde som man fäster bakom bilen, antagligen hade det varit ganska instabilt och inte alls tryggt.

Istället en släde som man installerar inne i flaket. Nu slipper målare hoppa upp och ner ur bilen för att ställa in färgen. Ni slipper ömma axlar och ryggar för att bära den upp och ned. Istället skjuter ni ut släden, gör ett lyft, sen står allt på plats. Flaksläde är verkligen något för alla.

Blir du den första av kollegorna som installerar en? När de ser hur praktiskt och hur mycket enklare ditt arbete blir, kanske de blir inspirerade av dig. Flaksläde kan man installera på nästan alla pickuper. Prata med ett proffs så ser de till att ni får rätt saker.

 

 

Bil för rätt arbete

Ofta väljer man bil efter arbete. Är man hantverkare behöver det inte innebära att man ska köra runt med en stor skåpbil. En snygg pickup som drar ögonen till sig, det vill man ha. När det finns så praktiska lösningar kan man välja det man vill utifrån sin egen komfort. Trots att pickupen inte är lika stor som skåpbilen funkar den utmärkt nu.

På en väl sammansatt och informativ sida som denna https://www.celer.se/pickup-tillbehor/bedslide-flakslade/ hittar du allt du behöver. Nu slipper du lyfta tungt och bära in det längst in på flaket. Istället drar du ut flaksläden och bär upp det där det ska stå direkt. Det minskar även risken för att spilla, arbetar man med vätska vet man hur lätt hänt det är.

Fler nyheter