Hyr rejäla mobilkranar i Västerås

19 oktober 2020 lily_hansen

Det verkar otroligt att en mobilkran kan lyfta över tvåhundra ton. Men det finns olika storlekar, och värstingmodellen klarar det mesta. Ska du lyfta något som är riktigt tungt, ska du ta kontakt med proffs, ett företag som kan lyfta med rejäl kapacitet. 

Omkullvräkta träd, lastbilar som har kört i diket och andra stora objekt kan lyftas med en mobilkran. Den kallas så för att den sitter fast på en anordning som går på hjul, så den är mobil och kan köras iväg och även flyttas vid behov.

 

Man lyfter med en bom

Om du har en bil som ligger i diket, eller om det rentav är en stor buss, kan man med en sticka under bussen få lite bättre grepp, och sedan lyfter man med en utskjutande bom. Detta är inga små maskiner, men det finns olika modeller som lyfter olika mycket.

 

 

Det är värt mycket att kunna bärga en bil eller buss på detta sätt. Att bommen går att skjuta ut rejält gör också att bärgningskranen kan stå en bit ifrån, så att inte den också åker i diket. En sådan bom kan ha mellan trettio och sextio meters längd, och ändå står den stabilt när den lyfter gods.

 

Bra hjälp vid byggen

Mobilkranar i västerås är terränggående och har fyrhjulsdrift, så de kan användas vid en mängd olika byggnadsuppdrag och röjningsmoment. De är vridbara, så de kan lyfta och lossa på olika ställen, och de är till allmänt stor nytta. 

Självklart är detta inga fordon man normalt köper, för de är dyra och används under mycket begränsad tid. Mobilkranar hyrs ut med en kompetent förare, och därför kan man lita på att uppdragen blir professionellt utförda, oavsett om det gäller en bärgning, ett bygge eller ett rivningsjobb. Kontakta ett bra och seriöst företag. Ett exempel på länktips är http://www.vigoandersson.se/

Fler nyheter