Skaffa husvagn

31 oktober 2019 admin

“Man ska ha husvagn”, sjungs det glatt och fröjdefullt i en gammal melodi. Men varför ska man ha det egentligen? Ja, varför inte? Med en husvagn kan man upptäcka så mycket och så många nya platser, men ändå alltid ha sitt trygga boende med sig. I boendet, alltså husvagnen, kan man även packa med sig det mesta som man kan tänkas behöva. Där får det ju plats så mycket mer än i en resväska. Reser man flera tillsammans blir det också väldigt socialt då man får så mycket tid ihop.

 

Köpa ny eller begagnad?

Om man väl har bestämt sig för att göra slag i saken och köpa en husvagn, så kommer man direkt till nästa fråga: ska man köpa ny eller begagnad? Att köpa nytt kan ofta vara skönt då det känns fräscht och inte är slitet, det följer med garantier och man kan välja bland de senaste modellerna. Att köpa begagnat är dock inte att förringa, en begagnad kommer sällan vara av senaste modellen, men många husvagnsälskare är pedantiska och har skött sina dyrgripar med kärlek och omtanke, därmed är de i gott skick. Sedan kan det vara bra att köpa av en firma som specialiserat sig på försäljning av begagnade husvagnar. Av dem kan man faktiskt också få en del garantier.

Glöm inte att matcha!

Att köpa begagnat är såklart också oftast snällare för plånboken och det kan ju vara skönt, för då kan man ju lägga de extra slantarna på själva semestern istället, husvagnssemestern. Då har man kanske råd att köpa staket för att skapa sig en egen liten tomt varhelst man än väljer att stanna med husvagnen, införskaffa lite mysiga trädgårdsmöbler och några bag in box. Sist men inte minst, om man reser tillsammans med någon eller flera får man inte glömma att införskaffa likadana träningsoveraller – man måste ju matcha!

Fler nyheter