Tänka på miljön

25 oktober 2019 admin

Vi är fler och fler idag som tänker oss för i vårt vardagliga liv och gör det vi kan för att skona vårt klimat och vår miljö. Vi sopsorterar, vi åker mindre bil och vi äter mindre kött för att ge några exempel. Men vad kan vi göra mer då? 

Någonting som är direkt skadligt för miljön på alla sätt och vis, det är allt bilåkande vi gör varje dag vecka ut och vecka in. De skador som de utsläpp från bilar gör för klimatet är verkligen inte bra och det är inte direkt hälsosamt för oss människor heller att andas in alla avgaser från bilar runt omkring oss. 

 

 

Köpa ny bil

 

Det kanske är dags att göra någonting mer för miljön än att bara sopsortera och äta mindre kött till middag. Det är kanske så att det är dags att skaffa sig en mer miljövänlig bil som inte bara drivs på bensin, utan en bil som till största del drivs på el. Elbilar blir mer och mer populärt bland svenskarna och de som inte ännu har skaffat sig en, funderar i alla fall över det, bara det är ju ett framsteg eller hur?

 

Elbil för miljöns skull

 

Att välja att köpa en ny bil som drivs av el till största del är ett bra val idag och ett bra sätt att spara på vår miljö. Även om dessa bilar drivs av bensin också så klart, så är inte utsläppen lika massiva som om du körde omkring i en vanlig bensindriven bil. Ska du köpa ny bil och då en Elbil i Växjö till exempel, så finns det bilhandlare som du kan gå till och diskutera saken med. Om du känner dig osäker på hur det fungerar det här med elbilar så finns personalen på bilfirmorna där för att svara på dina eventuella funderingar och frågor. 

Fler nyheter