Volvo penta action service för båtägare

25 april 2022 jonas_olsson

editorial

Vill du gärna ge dig ut på lite större äventyr med din båt, måste du se till att den har fått sin service så att den är i toppskick. Det finns bra fullservicevarv som kollar upp din båt och åtgärdar det som behövs. Dessutom finns det en speciell tjänst som heter Volvo penta action service, som hjälper dig om du får motorkrångel utomlands.

Du har då möjlighet att ringa en telefonsupport som alltid är öppen. Med dessa åtgärder är du väl rustad för alla sjöresor och behöver inte tveka att ta båten med på semestern. Ditt intresse för båtar kan föra dig till vilket land som helst, för det finns telefonsupport på nästan trettio olika språk.

 

Service på hemmaplan

Till vardags har du nytta av fullservicevarvets alla möjligheter till underhåll, reparation och tillbehör. Du kan köpa en vattenskoter där, och du kan lämna in båten för lagning. Vanlig kontroll och besiktning görs med högsta professionalitet, och man kollar kablar, uppdaterar mjukvara och mycket annat.

När du funderar på att byta båt får du goda råd. På fullservicevarvet kan de allt om båtar och du kan göra fina investeringar. Tänker du köra långt med din båt kan det vara trevligt att skaffa en nyare modell och dessutom ha Volvo penta action service med som ett extra plus.

 

Volvo penta action service

 

Träffa likasinnade på fullservicevarvet

Ett fullservicevarv har många funktioner. Det finns butik, det finns varv som lagar båtar, och det finns också skickliga tekniker som är uppdaterade om de senaste modellerna. Det blir också en mötesplats för kunderna, som kan prata båtar med andra som är lika intresserade.

 Där kan du få tips på båtar till salu, på utrustning du kan behöva och saker som du bara tycker är snygga. När du ansluter dig till Volvo penta action service vill du kanske samtidigt skaffa fler tillbehör till din båt.

Fler nyheter